Uw ruimte als ontmoetingsplaats
Bezoekers zien openbare instellingen steeds vaker als een centrale ontmoetingsplaats. Een lekker kopje koffie of een koel glas fris mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Ubiznizz is een samenwerking aangegaan met Café Bar Holland om het u makkelijk te maken om tegemoet te komen aan deze toenemende behoefte. Café Bar levert een compleet assortiment professionele koffie-, water- en frisdrankapparatuur.

Geld verdienen
Ontdek zelf hoeveel gemak en voordeel een Café Bar automaat u oplevert. Wanneer u het koffie- of frisdrankapparaat uitvoert met muntinworp verdient u uw investering snel terug. De ingrediënten worden gratis “aan huis” geleverd. Voor klanten van Ubiznizz zijn tevens, bij afname van ingrediënten, de voorrijkosten, het arbeidsloon en de onderdelen tijdens de contractduur gratis. Dat is snel bespaard!

Geïnteresseerd?
Laat ons weten indien u geïnteresseerd bent, dan regelen wij een afspraak voor u met een Café Bar specialist. Hij of zij zal u volledig inlichten over het gemak en de mogelijkheden van koffie en frisdrankautomaten.

Documentatie
pdf Van deze documentatie is er een pdf beschikbaar
boek Van deze documentatie kunt u een brochure aanvragen